Grafisch Platform Den Haag
 
links

Weblinks > Kunst & Cultuur

Stroom
Stroom Den Haag is het centrum voor beeldende kunst en architectuur. Stroom initieert diverse activiteiten op het gebied van beeldende kunst, kunst in openbare ruimte, architectuur en vormgeving.

Zeebelt
Zeebelt is een bijzondere combinatie tussen werkplaats en podiumkunst. In de werkplaats geproduceerde kunstprojecten kunnen in de vorm van theatervoorstellingen, demonstraties of lezingen op het podium worden vertoond.

Nieuwe garde Den Haag
Nieuwe Garde Den Haag is een netwerk voor jonge creatieven in Den Haag. Door middel van netwerkbijeenkomsten zullen nieuwe initiatieven met verschillende personen uit het netwerk worden geïnitieerd.

Ontwerperscafé
Het ontwerperscafé biedt ontwerpers uit de regio Den Haag een thuisbasis biedt voor onderlinge sociale, creatieve en inhoudelijke uitwisseling. Het biedt daarbij de faciliteiten van een bar met caféruimte, een tentoonstellings/presentatieruimte, een ruimte voor workshops en lezingen en een galerieruimte.

Tag Den Haag
Het hoofdkantoor van Tag in Den Haag biedt 200 vierkante meter ruimte voor tentoonstellingen of werkruimte voor leden. Iedere maand is er een programma op het gebied van abstracte electro/akoustische muziek.

Shoot me
Shoot Me staat voor, zowel uit Nederland als uit het buitenland afkomstige, onafhankelijke, abstracte en originele film. De films worden vertoond op verschillende unieke lokaties in de Haagse binnenstad.

Artoteek Den Haag
Artoteek Den Haag heeft een gevarieerde collectie met werk van professionele kunstenaars (Nederlandse en buitenlandse). De collectie is actueel, divers en van hoogwaardige kwaliteit.

Zefir7
Zefir7 is het Ontwerperscafé voor Den Haag, georganiseerd door BNO Kring Den Haag in samenwerking met Theater Zeebelt. Elke tweede donderdag van de maand is er een Zefir7-avond.